Zendium
top-left-curve

Vaša   
usta
su naša
priča  

Vaša
usta
su naša
priča 

line`

NADAHNUT OBRAMBENIM MEHANIZMOM VAŠIH USTA

Naša usta su dom za više od milijardu bakterija: većina njih ima vitalnu ulogu u održavanju zdravlja usta i zubi. To nazivamo mikroflorom usta koja najbolje djeluje kada je u ravnoteži. Upravo enzimi i proteini drže mikrofloru u ravnoteži i čine naš prirodni obrambeni mehanizam. Ponekad je ta obrana oslabljena, što može uzrokovati karijes, probleme s desnima, osjetljivost zubi ili usne čireve.

line2
story2-circle

INOVATIVNA BIOZNANOST

Naša priča počinje u Skandinaviji 1969. godine. Doktor Henk Hoogendoorn, mikrobiolog, krenuo je u razvoj paste za zube koja će štititi usta na isti način kao što to čini i priroda.

Dr. Hoogendoorn je proučavao način na koji naša usta prirodno kontroliraju bakterije kako bi zaštitila zube i desni. Otkrio je sustav enzima i proteina koji čine prirodni obrambeni mehanizam naših usta. Na temelju tog sustava, razvio je pastu za zube koja djeluje u suradnji s vašim ustima i jača prirodni obrambeni mehanizam vaših usta. Tako je rođen Zendium.

Zendium sadrži iste enzime i proteine kao vaša usta. Svaki put kada perete zube, to jača vaš prirodni obrambeni mehanizam. Dajući vam više snage za borbu protiv uzročnika dentalnih problema. I to sve bez potrebe za antibakterijskim sredstvima.

line4

DOKAZANI USPJEH U SKANDINAVIJI

Skandinavija trenutno predstavlja jedan od najcjenjenijih dijelova svijeta kada je u pitanju oralna njega.


Mnogi skandinavski stomatolozi i profesionalci preporučuju Zendium svojim pacijentima. Doista, Zendium je broj 1 brand od povjerenja prema skandinavskim stomatolozima.*


Od Zendium lansiranja u Danskoj, objavljena su brojna istraživanja te je postao jedan od vodećih brandova u Danskoj.


* prema Ipsos istraživanju, provedenom na 600 skandinavskih stomatologa

line3
zendium